Tohle nebude náhoda. Šanghajské studio XD Games oznámilo, že Torchlight: Infinite v plné verzi vyjde 9. 5. letošního roku, tedy měsíc před příchodem očekávaného Diabla 4 od Blizzardu. S tím se tato bezplatná hack and slash akce moc srovnávat zřejmě nebude, už jen z důvodu toho, že Torchlight: Infinite cílí na PC, Android a iOS.

Každopádně vývojáři slibují bezproblémový přenos postupu mezi zařízeními a lákají na nového hrdinu, s kterým se budete moci pustit do prozkoumávání světa. Jmenuje se Escapist Bing a jde o nepředvídatelného soupeře, protože dokáže oklamat nepřátele oslepujícím závojem bomb a výbuchů.

Představení nového hrdiny

Mezitím tvůrci zásadně přepracovávají hratelnost, což obnáší přepracování systému kořisti a craftingu, stejně jako nové funkce cechů, vylepšený build hrdinů, vyšší limity poškození a další maličkosti. Chtějí zkrátka, aby květnová sezóna Cube of Rapacity byla perfektivním vstupním bokem pro nováčky a zároveň lákala již ostřílené hráče. V budoucnu se bude Torchlight: Infinite dále vyvíjet; v plánu je množství obsahu.

Torchlight: Infinite má velmi kladné uživatelské recenze z nedávné doby. Všechny jsou potom spíše kladné. V předběžném přístupu (vývojáři tuto fázi označují jako veřejnou betu) je hra od podzimu 2022. Zahrát si můžete už nyní, titul najdete na Steamu, Google Play i App Store.

Lákadlo na novou sezónu