Společnost Valve odhalila nejhranější demoverze během únorového festivalu Steam Next. Jde o různorodý seznam 50 her, které pokrývají žánry od akčního RPG přes real-time strategii, survival a tahovou strategii až po mlátičku.

V deseti nejhranějších najdeme dungeon crawler Dungeonborne, očekávanou strategii Stormgate připomínající StarCraft, zajímavě vypadající dobrodružný survival Pacific Drive, vesmírnou real-time strategii Homeworld 3 nebo PvP automat Backpack Battles.

V druhé části open-world zombie survival Dread Dawn, 4X tahovou strategii Millennia, karetní souboje Balatro, mlátičku Rotwood a Deviator. V celém seznamu je třeba ještě Lightyear Frontier, Indika, Serum, Welcome to Paradize či Outcast: A New Beginning. Tato akční adventura má demo znovu dostupné, včetně verzí pro PS5 a Xboxu Series X/S.

Zahráli jste si nějaké demoverze? Napište nám do komentářů, které se vám nejvíce líbili. Dle Valve si hráči seznam přání obohatili dohromady o tři miliony nových her. To je nejvíc v historii festivalu.