Prakticky neuvěřitelná lavina novinek z herního světa se, společně se spuštěním našeho webu, zdála jako naprosto nezvládnutelná akce. Naneštěstí jsme to zvládli. Tedy, jak se to vezme. Tu a tam něco nefungovalo. Web několikrát spadnul. Ale vy jste se bavili. A to nás těší nejvíce.

Velké faily, jak na straně vydavatelů, tak na straně týmu Indiana, více jak 16 hodin streamování, diskuzí, vyzpovídání hostů. A to jak v noci, tak ráno, tak odpoledne. Tohle byla jedna z nejpovedenějších E3 coverage událostí, co jsme kdy pro vás měli tu čest připravit.

Dohromady sledovalo naše živé vysílání více než 100 000 z vás. A i když víme, že takhle velké číslo je hlavně díky akci, jako je E3, která přitáhne zájem a řada z vás, co na nás koukala, už se k tomuto článku nedostane, přesto věříme, že pokud nějakým způsobem přeci jen ano, budete vědět, jak si toho vážíme. Pro nás totiž příprava takové show není jen o sledovanosti, ale především, jak působí na naší komunitu. Přeci jen, děláme to pro vás a jsme rádi, když se k nám vracíte.

Poděkování patří rovněž lidem, kteří nebyli moc vidět, ale bez nich by E3 2017 nikdy nemohlo proběhnout.

Především děkujeme našim partnerům: BE QUIET!, RAZER a obchodu s elektronikou CZC.cz.

Dále poděkování patří jmenovitě: Zuzaně Cinkové - Baty, Tomáši Otáhalovi - Gelu, Marek Čabák - Killer, Petrovi Matulovi - Trickexp, Janu Bukvovi - Buk, Petru Duppalovi - Duppy, Lukáši Lindnerovi, Anně Tomsové - Anchee, Pixelorezovi, Tereze Krečové, Davidu Luxovi, Ondřeji Schlaichertovi, Lukáši Pánkovi, Petru Kuželovi, Štěpánu Pilaři, Pavlu Kymlovi, Pavlu Dobrovskému a hlavně Vám, našim divákům!

Snad se vám naše E3 coverage líbila. Příští rok znova a ještě lépe, co vy na to?