Článek vznikl v rámci placené spolupráce se společností Playman: Vítejte ve věznici Black Iron s maximální ostrahou na Jupiterově měsíci Callisto. Už za normálních okolností je to tady o život, ale to pravé peklo přichází až poté, co se vězni začnou měnit v obludné stvůry a věznice se ocitne v chaosu. Abyste jako vězeň Jacob Lee přežili, musíte se probojovat do bezpečí a utéct z Black Ironu. Přitom odhalíte temná a znepokojivá tajemství pohřbena pod povrchem.

The Callisto Protocol je pojetí hororu nové generace z mozku Glena Schofielda, tvůrce hry Dead Space. Titul kombinuje atmosféru, napětí a brutalitu s děsivými okamžiky bezmoci a pohltí vás napínavým příběhem, ve kterém nevýslovné hrůzy číhají na každém rohu. Pomocí kombinace střelby a kontaktního boje si budete muset přizpůsobit taktiku, abyste mohli bojovat proti rychle se vyvíjejícím stvůrám, zatímco budete hledat nové zbraně, vybavení a schopnosti, abyste zdolali rostoucí hrozbu a utekli hrůzám Jupiterova měsíce smrti.

Připravte se na usekávání končetin groteskním soupeřům, které si prohlédnete hezky zblízka. Budete jim ustřelovat nohy a kreativně používat vše, co budete mít k dispozici, abyste přežili každý střet na život a na smrt.

Chcete více? Tak si hru předobjednejte a získejte za cenu standardní verze Day One Edition s exkluzivním tištěným plakátem a digitálním obsahem do hry v podobě skinu Retro Prisoner pro postavu a skiny Retro Prisoner pro zbraně. U PS4 a PS5 verze je navíc ještě Contraband Pack.

The Callisto Protocol vyjde 2. prosince 2022 na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a PC. Hru můžete koupit na CZC.cz.