Společnost Team17, která stojí za sérií Worms a již nějakou dobu vydává hry jiných studií, láká na hru od Absolutely Games. Mělo by jít o nějaké válečné dobrodružství, ve kterém zřejmě četa čelí pořádné přesile.

V teaser traileru někdo mluví v množném čísle o sobě a dalších, s nimiž tvoří stínovou armádu. Možná půjde o hru zaměřenou na odboj během druhé světové války. Tady mi nedá si nevzpomenout na filmové drama a stejnojmenný román Armáda stínů (originální název L'Armée des ombres) od Josepha Kessela o francouzském odboji v první fázi druhé světové války.

V komentářích se pak objevila morseovka „...-- .---- ... - / -- .- -.-- / ..--- ----- ..--- ...—“. Ta značí, že k odhalení dojde pravděpodobně ve středu 31. 5. 2023. Toto datum je uvedeno i v tiskové zprávě.

Firma Absolutely Games byla založena v roce 2019 v britském Guildfordu a rozrostla se na více než 25 zaměstnanců, kteří mají rádi strategii a taktiku. Na oficiálních stránkách se dočteme, že tohle je jejich první titul. Jedná se o novou značku, která zůstává ve vlastnictví studia.