Společnost Valve dozajista tolikrát překypovala nápady na poutavé hry. Jenomže jedna společnost nemůže pracovat na třiceti hrách zároveň, a tak se některým titulům, ač působily sebevíc zajímavě, muselo říct ne. Byla kooperativní hra ve fantasy světě také jednou z nich?

Drew Wolf pracoval pro společnost Valve přibližně devět let a soustředil se na navrhování postav a prostředí, které později oživli na herních monitorech. Jenomže i on se podílel na jedné z her, která se nedostala do zářného herního světa a dostala červenou ještě předtím, než se vůbec dostala do vývoje. A jelikož Wolf pro společnost Valve již nepracuje, rozhodl se návrhy zveřejnit na své stránce.

Hra byla zamýšlena jakožto kooperativní dobrodružství až pro čtyři hráče plné boje s rozvinutou příběhovou linkou. Zpočátku bylo cílem vytvořit co nejvíce rozmanitých a zajímavých postav. Následně jich bylo vybráno deset. A právě ty by se staly hlavními hybateli příběhu. Jenomže zde už se dostáváme k tomu pochybnému kdyby, které s největší pravděpodobností nikdy nenastane.

„Během vývoje jsem vytvořil několik nákresů pro každou postavu. Ty jsou dělány v typickém scifi/fantasy stylu. Každá kresba reprezentuje kousek světa, ze kterého postava pochází a také v nich najdeme malé nápovědy, co jsou (jednotlivé postavy) zač a co dělají.“ Tak popisuje charaktery Drew Wolf na svém oficiálním webu.

Zda tato hra beze jména skutečně začala vznikat pod společností Valve není nikde dokázáno, ale jelikož není známo, že by Drew Wolf mezitím pracoval u jiné společnosti, dá se to s velikou jistotou předpokládat.

Jak se vám líbí nákresy? A co říkáte na nápad? Byli byste rádi, kdyby taková hra doopravdy vznikla? To a více nám můžete napsat do diskuze pod článkem.