Pokud neradi kupujete hry v předběžném přístupu a čekáte na Sons of the Forest, tak se už brzy dočkáte. Vývojářské studio Endnight Games oznámilo, že na začátku nadcházejícího roku opustí Early Access.

Sons of the Forest do předběžného přístupu vstoupilo letos v únoru a ve verzi 1.0 bude od 22. 2. 2024. Autoři lákají zejména na Shawna Ashmorea z X-Mena, Quantum Break nebo Alana Wakea 2. Ashmore namluví Timmyho, jehož role bude ve hře a v příběhu důležitější.

Timmy LeBlanc se vrací z prvního dílu, hry The Forest. Jde o syna hlavního hrdiny Erica LeBlanca. Timmy byl po ztroskotání na ostrově unesen kanibaly. Do spoilerů zabíhat nebudu.

„Děkujeme všem, kteří se k nám dosud přidali na této cestě předběžného přístupu. Jsme opravdu nadšeni z toho, co nás čeká ve verzi 1.0 a dále,“ dodali tvůrci. Hlavní aktualizace zahrne Sons of the Forest ještě nové funkce a vylepšení.

Sons of the Forest se za první den prodalo dva miliony kusů. Za posledních 24 hodin měla hra na Steamu téměř 12 tisíc souběžných hráčů. Rekord je 414 257 (před devíti měsíci). Nedávné uživatelské recenze jsou extrémně kladné.