Stejně jako v předchozích týdnech, tak i tento si Epic Games Store pro své uživatele připravil hry zdarma. Těšit se můžete na temný survival horor i bláznivou animovanou adventuru.

DARKWOOD

První hrou je děsivý survival horor z pohledu shora – Darkwood. Hra od studia Acid Wizard dostává svému oficiálnímu popisku a rozhodně vás nenechá klidnými. V náhodně generovaném světě vás nebude držet za ručičku a doslova na vše budete muset přijít sami. Těšit se můžete na prozkoumávání lesů a budov, výrobu zbraní a desítky rozhodnutí, která ovlivní váš další postup. A pamatujte, nevěřte nikomu!

Hru si můžete aktivovat pod tímto odkazem.

TOEJAM & EARL: BACK IN THE GROOVE!

Pokud je na vás Darkwood příliš temný, zkusit můžete ToeJam & Earl: Back in the Groove! Rogue-like dobrodružství plné old-school hip-hopu a funku vás vezme zpátky do devadesátek. Ikonické duo se objeví na planetě Zemi a vy v jejich roli budete muset najít všechny části vesmírné rakety, aby se mohli vrátit zpět domů.

Kromě zmiňovaných ToeJama a Earla se můžete těšit na dalších sedm hratelných postav. A více než třicet úrovní budete moci projít jak sami, tak i v lokálním či online multiplayeru, a to až ve čtyřech hráčích.

Aktivovat hru můžete pod tímto odkazem. Oba tituly jsou dostupné zdarma do 20. 10 2022.