Studio Eleventh Hour Games je po téměř pěti letech v předběžném přístupu připraveno vydat hru Last Epoch, velice chválené hack-and-slash akční RPG, které může zachutnat všem, co nadávají na Diablo 4 od Blizzardu.

Last Epoch bylo v early access na Steamu spuštěno v dubnu roku 2019. Vývojáři roky strávili rozšiřováním a pilováním svého vysněného titulu. Často dali na zpětnou vazbu početné komunity. Ta hodnotí Last Epoch velmi kladně.

Last Epoch v plné verzi vyjde 21. 2. letošního roku na PC. Hra láká na odhalení minulosti a přetvoření budoucnosti. Vedle prozkoumávání nebezpečných dungeonů, lovu epické kořisti a vyrábění legendárních zbraní totiž nabízí cestování do různých časových okamžiků světa Eterra. Tady začnete své dobrodružství jako jedna z pěti mocných tříd (Mage, Rogue, Primalist, Acolyte a Sentinel) a během své cesty se stanete jednou z 15 mastery tříd.

Například Acolyte je popisován jako vzpurný potomek, který neposlechl své pány a hledá zakázanou magii. Mistrovstvím Akolypů je nekromant s kostlivci, lich s magií krve a smrti na úkor vlastního zdraví a čaroděj. Ve všech případech budete čelit temným říším, rozzuřeným bohům a nedotčené divočině.

Tvůrci se snaží, aby hra byla přístupná jak novým hráčům, tak veteránům. Také nemá žádné pay-to-win prvky. Hra se na Steamu prodává za 33,99€.