Možná to ani nevíte, ale PC verze Saints Row 2 vyšla v hrozném stavu a vývojáři nebyli schopni ji opravit z důvodu chybějícího zdrojového kódu po krachu vydavatelství THQ. PC port totiž nemělo na starost studio Voliton, které vytvořilo hru, ale CD Projekt RED. Naštěstí Voliton dokázali po 7 letech najít zdrojový kód a malý tým se pouští do opravy, aby odstranil chyby, bugy a optimalizoval Saints Row 2 pro moderní počítače. Vše bylo oznámeno v rámci živého streamu.

Hráči se po vydání aktualizace, která nemá stanovené datum vydání, už nebudou muset spoléhat na fanouškovské modifikace a různé neoficiální úpravy, aby si mohli Saints Row 2 bez bugů a chyb užít. Hra by v budoucnu neměla padat a fungovat by měl i kooperativní online multiplayer. Ten již nebude přes Gamespy (služba skončila v únoru 2013), ale přes Steamworks.

Abyste měli představu, jak současná verze, která se stále prodává na Steamu, vypadá, tak hráči hlásí, že jim minimálně jednou za hodinu Saints Row 2 spadne a nouze není ani o laggy.

Saints Row 2 původně vyšlo v roce 2008 na PlayStation 3 a Xbox 360. PC port dorazil v roce 2009.