FireFly Studios lákají na bonusovou příběhovou kampaň do Stronghold: Definitive Edition. Valley of the Wolf přinese sedm nových misí a má představovat ultimátní výzvu pro veterány, kteří v této legendární sérii obléhají hrady již více než dvě desetiletí. DLC bude za 3 eura.

Závěrečná kapitola vás postaví proti největšímu lumpovi ze všech... krutému Vlkovi. Čeká vás boj proti obrovské přesile na neznámém území.

„Aby mohli hráči bezpečně zajistit Klenot a učinit přítrž Vlkově záludnému běsnění, bude třeba vrhnout se přímo do jámy vlčí a přivést boj k jeho hranicím. Ocitnete se na neznámé půdě, kde i samotné přežití bude vyžadovat veškeré štěstí,“ vysvětlují vývojáři.

„Projděte si sedm jedinečných DLC misí, které se odehrávají na originálních mapách s novými strategickými výzvami a brutálním válčením mezi hrady. Hráči musí prokázat své schopnosti a poučit se z každé zkoušky, pokud se chtějí zapsat do dějin jako vítězové. Vrhněte se na nové nepřátele, pevnosti a mapy. Rozdrťte poslední Vlkovy jednotky a uzměte si vítězství!“ dodávají. Předtím vyšla kampaň zaměřena na zlotřilé Prase.

DLC doprovodí 30. dubna/apríla jarní aktualizace s bezplatným obsahem. Update se zaměří na rekonstrukce historických pevností, včetně vůbec prvních polských hradů v sérii. V nové hradní stezce najdete Malbork v gotickém stylu, Biskupin jako starověkou pevnost postavenou za úsvitu Říma a Niedzica, hrozivý gotický hrad, na který byl Drákula hrdý. Další hrad, Ogrodzieniec, bude hratelný jako samostatná mapa prostřednictvím režimu Siege.

Společně s novými hrady dorazí další mapy pro multiplayer a režimy Free Build a Siege.