Pro všechny nadšence city builderů a manažerských simulátorů, kteří se nebojí ponořit do temného světa nadpřirozena a zakázaného vědění, přichází skvělá zpráva. Worshippers of Cthulhu, nová hra od vývojářského studia Crazy Goat Games, se chystá rozpoutat své hrůzy na PC už 21. 10. 2024.

Hra, byla odhalena v novém traileru během Future Games Show, nabízí unikátní kombinaci správy města a vedení kultu, inspirovanou dílem slavného spisovatele H. P. Lovecrafta. Ve Worshippers of Cthulhu se ocitnete v roli vůdce kultu, který musí nejen budovat a rozvíjet své město, ale také udržovat víru a oddanost svých následovníků. A to všechno v kulisách světa plného hrůzných bytostí a temných rituálů.

Hra vás vrhne do světa, ve kterém se gigantické sochy Cthulhu tyčí mezi domy a políčky s rajčaty, zatímco vaši věrní kultisté pilně pracují na tom, aby zajistili dostatek stavebního materiálu a udrželi víru. Nejdůležitějším zdrojem jsou však právě lidé, které budete mít pod svou kontrolou. Kromě shromažďování surovin a práce se vaši následovníci budou také podílet na děsivých rituálech. Některé z nich zahrnují vyřezávání symbolů do kůže, jiné zase obětování sebe samých ve jménu temných sil.

Pokud vás tento temný a znepokojivý svět láká, nezapomeňte si hru vyzkoušet nyní na Steamu nebo během říjnového Steam Next Festu, kde bude demo také k dispozici.