Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Letní výprodej na Steamu je v plném proudu. Stovky her za super ceny a staré pecky za pár eur. Tomu se velmi těžko odolává. Pokud i vy pokukujete po nějakém tom kousku, bude se vám hodit dobití Steam peněženky kuponem od Herní-kupony.cz.

Steam peněženku přes kupon dobijete během minuty. Na Herní-kupony.cz k tomu nepotřebujete platební kartu. K platbě můžete využít online převod, běžný převod, můžete zaplatit pomocí mobilního telefonu přes SMS nebo hotovostí na terminálech Sazky. Kupon dorazí hned na e-mail. A navíc se můžete spolehnout na českou zákaznickou podporu.

A co si teda koupit? Z těch novějších her je tady akční dobrodružství Horizon Forbidden West v Complete Edition s českými titulky, které vás zve do zničeného světa obývaného nebezpečnými roboty připomínající stroje. České titulky má také Dead Island 2. Zombie vyvražďovačka zasazená do Los Angeles je zábavná a plná krve.

Knihovničku si můžete doplnit také o český hit Euro Truck Simulator 2 a stát se řidičem kamionu brázdící Evropu. Nyní jen za necelá dvě eura. Sleva je rovněž na celou řadu dodatečných balíčků rozšiřující herní svět a přidávající další obsah. Kdybyste toužili po Spojených státech, tak v tom případě je za stejnou cenu American Truck Simulator.

Dále je tady God of War za 24,99 eur, stavba zoologické zahrady a její následná správa v Planet Zoo za 15,74 eur, real-time strategie Age of Empires IV: Anniversary Edition za 26,79 eur, Metro Exodus za 5,99 eur či Portal 2 za ani ne jedno euro.

CD Projekt RED zastupuje Zaklínač 3 za 2,99 eur a Cyberpunk 2077 za 29,99 eur. Z českých by se vám mohla líbit případně ještě Arma 3 za 2,79 eur a Mafia v definitivní edici za 10 eur.

Co byste doporučili vy?