Steam během včerejšího dne vydal tzv. News Hub, které informuje hráče o nejnovějších událostech, live streamech, obsahových aktualizacích a dalších novinkách z vašich oblíbených her. V současnosti se nachází pouze ve Steam Labs, ve kterém bude chvíli testováno, podle reakcí uživatelů ale funguje dobře, a tak očekáváme, že se do plného provozu dostane velice brzy. 

Tohle informační okénko bude uživatele informovat prakticky o všem, co se na herním obchodě děje včetně všeho, co jsem vyjmenoval výše, ale také aktualizace o datech vydání očekávaných her či slevách na tituly ve vašem wishlistu. Všechno by navíc mělo být plně upravitelné, a tak je jen na uživateli, co by si přál, aby mu News Hub zobrazoval. Je zde také možnost vyloučit některé tituly a novinky o nich tak nedostávat. 

Tato funkce je k dispozici pro webový prohlížeč a mobilní aplikaci a vyzkoušet si ji můžete zde. Valve navíc oznámilo, že v nejbližších týdnech bude vylepšovat svůj News Hub, aby si ho uživatelé mohli nastavit ještě více podle svých priorit.