4. května je speciální den pro fanoušky Hvězdných válek. Připomínáme si vznik legendárního universa, které nás nadále provází. Pokud se řadíte mezi příznivce, tak pro vás máme dobrou zprávu. Nečekaně došlo k obnově multiplayeru u původního Star Wars: Battlefront z roku 2004. Souboje více hráčů si můžete užívat ve verzích na Steamu a GOG. Plus funguje cross-play.

Servery pro multiplayer původního Battlefrontu byly vypnuty v roce 2014 z důvodu odstavení služby GameSpy. Hráči si ale poradili a našli jiné způsoby, jak nadále bojovat proti ostatním. Nyní je ale multiplayer oficiálně dostupných ve verzích na Steamu a GOG, přičemž podporuje až 32 lidí. Krom toho došlo na opravu různých chyb a byl vylepšen také zvuk.

To není vše. Na Steamu, GOG.com a Humble Bundle najdete slevy na všelijaké Star Wars hry. Například Jedi: Fallen Order se prodává se slevou 40 procent za 35,99 euro na Steamu, zatímco na Humble Bundle je za 29,99 euro. X-Wing seženete za 2,86 euro, stejně tak Tie Fighter nebo Knights of the Old Republic. Ve slevě je také originální Battlefront, LEGO Star Wars 3, Rebellion, Starfighter, Clone Wars a mnoho dalších titulů.