Konečně tu máme další podivný simulátor, což je „dobře“, protože těchto titulů není na Steamu nikdy dost. Jedná se o hru s názvem Autopsy Simulator, která kombinuje prvky simulátorů a hororových titulů a udělí vám roli patologa Jacka vyšetřujícího dosti osobní a tajemný případ. Během pitvy jedné ženy v ní Jack najde zásnubní prsten své dávno ztracené manželky Kate. Postupem času se objeví další části skládačky. Ovšem aby Jack odhalil pravdu, musí bojovat se zlověstnými silami a svými vlastními myšlenkami.

Budete muset přezkoumávat zprávy, prohledávat dokumenty a zjistit vše o historii oběti. Každá má svůj vlastní příběh a abyste pitvu dobře zvládli, musíte ji znát skrz na skrz. Každý případ byl vytvořen s pomocí patomorfologů a forenzních lékařů, takže se budete cítit jako byste byli zapojeni do skutečného pitevního procesu. Napomáhá tomu i to, že orgány, dokumenty obětí a celé případy jsou v Autopsy Simulator prezentovány s důrazem na detaily a realismus.

Na konec je důležité rozvést onu zajímavou kombinaci prvků simulátorů a hororových her. Dle popisu titulu se jedná o bezprecedentní kombinaci – kromě realistického znázornění pitvy má hra i strašidelný a zajímavý příběh.

Autopsy Simulator vyjde na PC ve službě Steam v dosud neoznámeném termínu.