Ještě jste se nestali diktátorem lidu budovatelsko-ekonomické simulaci Tropico? Tak to upalujte na GOG, kde si můžete Tropico 4 zdarma vyzvednout.

V Tropico 4 se stanete tyranským, nebo benevolentním diktátorem rajského ostrova Tropico. Svět se mění a Tropico jde s dobou – světové mocnosti vznikají a zanikají a mezinárodní trh ovládají noví hráči s novými požadavky a nabídkami – a vy, El Presidente, čelíte zcela novým výzvám. Jestliže chcete zvítězit nad škarohlídy a pesimisty, budete muset mezi lidmi najít dostatečně silnou podporu. Vaše rozhodnutí budou utvářet budoucnost vašeho národa a také – a to především – velikost vašeho konta ve Švýcarsku.

Jen pozor na rozmary počasí: váš ráj mohou postihnout sucha, ohrozit tornáda a zničit výbuch sopky.

- Nová kampaň, která sestává z 20 misí na 10 nových mapách.

- 20 nových budov včetně burzy, obchodního střediska, aqua parku a mausolea El Presidenta.

- Šest nových interaktivních pohrom, jako jsou sopky, sucha a tornáda.

- Rada ministrů – dosaďte vybrané občany na ministerské posty ve vládě, aby vám pomohli prosadit kontroverznější návrhy.

- Národní agenda – od frakcí na Tropicu a cizích geopolitických mocností můžete obdržet úkoly či požadavky ohledně stávajících událostí na ostrově (jako třeba o právě probíhajících pohromách).

Tropico 4 od Haemimont Games a Kalypso Media vyšlo v roce 2011. Na GOG.com si můžete hru vyzvednout do 29. 8. 2024. Od 2. do 5. 9. potom má být v nabídce Once Upon a Jester.