V nové galerii z Euro Truck Simulatoru 2 si prohlédneme města Jaderského moře z nadcházejícího rozšíření West Balkans. Města podél Jaderského moře mají nádhernou pobřežní krajinu, bohatou historii a živou kulturu. To vše a mnohem více se snažili vývojáři z tuzemského studia SCS Software přenést do dodatečného balíčku. Dokládají to dnešními screenshoty, na kterých můžeme vidět několik zajímavostí.

Koper se nachází na jadranském pobřeží Slovinka a turisty zve ke kombinaci historie, kultury a přírodních krás. Je tady také přístav s depem pro přepravu automobilů. Koper můžete vidět na prvních šesti obrázcích v galerii nahoře. Na dalších šesti se přesouváme do přístavního města Rijeka v severním Chorvatsku. Leží v Kvarnerském zálivu Jaderského moře, je podmanivé a nabízí řidičům výhled na moře z dálnice, staré město, krásné ostrovy a samozřejmě přístav.

Velké sklady, logistická depa a přístav najdou hráči Euro Truck Simulator v Zadaru, jenž se rozkládá na chorvatském pobřeží Jaderského moře. Samozřejmě v SCS Software vytvořili také Split nacházející se na chorvatském dalmatském pobřeží. Budeme moci projet centrem města a uvidíme různé památky. Pochopitelně nechybí místní logistický průmysl, stejně jako přístav pro trajekty.

Posledním dnešním městem je Drač na pobřeží Albánie. V této oblasti mají mít řidiči fantastický výhled na město a jeho panorama, když pojedou po pobřežní trase a budou doručovat do místních přístavů a marin. Řidiči kamionů mohou také využít trajekt.

Pokud teď čekáte, že se dozvíte datum vydání, tak bohužel. S West Balkans DLC se počítá v letošním roce. Ale přesný termín nadále neznáme.