FIFA, NHL nebo například Battlefield. To jsou nové hry, které si můžete zahrát díky EA Accessu na PS4, a to vcelku za slušný peníz a navíc i dlouhodobě. Celkem to trvalo až pět let, ale je to tu.

Konečně se totiž služba po 5 letech od spuštění na PC objevila i v PS Storu. Počet her oproti Microsoftu je o poznání menší, avšak určitě to stojí za pozornost. Momentálně vám služba nabídne celkem 31 her, avšak toto číslo není konečné a můžou se zde později objevovat i nově vydané hry. Mezi hlavní lákadla patří momentálně hlavně hry z kolekce EA Sport. Hlavně tedy nejnovější díl FIFA, NHL, UFC nebo také NBA. 

Chybět nebude ale ani Battlefield V a 1, Star Wars: Battlefront nebo úspěšná co-op hra A Way Out.

No, nevyplatí se to? A cena je taky celkem krásná. Buď můžete platit každý měsíc částku 99 Kč nebo rovnou jednou ročně 599 Kč. A to se vám rozhodně vyplatí více, než kupovat každý rok novou FIFu nebo NHL. Předplatné najdete v PS Storu pod aplikacemi. 

Velká škoda je absence starších ročníků sportovních her, poté série Mass Effect nebo také Dragon Age. Služba ale nabídne možnost některé hry spustit o pár dní dříve před dnem vydání hry. Zároveň dostanete slevu 10% na všechny EA hry. Ať už budete chtít hru vlastnit nebo vám nějaká v knihovně služby bude chybět. 

Za mě se jedná o velký krok kupředu a na PS4 se dle mého názoru tahle služba rozhodně neztratí.