Technologický pokrok nezastavíme. Jeho obětí se už během léta stane digitální obchod s hrami pro Xbox 360. Na rozlučku připravil Microsoft slevy. V současné době běží první vlna slev.

V té aktuální je zlevněno 66 titulů. 18 z nich je na seznamu 220 her, které po uzavření obchodu nadobro zmizí – je to z důvodu toho, že nejsou kompatibilní s Xboxem One a Xboxem Series X/S. Když si je nyní koupíte, budete si je moci stáhnout i po 29. 7. 2024, kdy je v plánu vypnout Xbox 360 Marketplace.

„Abychom oslavili odkaz konzole Xbox 360, spolupracujeme s našimi úžasnými vydavatelskými partnery na tom, abychom vám přinesli co nejvíce cenových slev z našeho online obchodu nebo z obchodu Xbox 360 Store na konzoli,“ uvedl Microsoft.

Ve slevě je například původní Alone in the Dark, ArcaniA, Child of Light, Destroy All Humans! Path of the Furon, Far Cry 4, Panzer General Allied Assault, Risen 3 Titan Lords, Space Invaders Infinity Gene, The Escapists, Thief, Splinter Cell Chaos Theory, Tomb Raider, Trials Fusion, Valiant Hearts: The Great War, Watch Dogs, Worms Revolution, WRC 5 nebo Zombie Driver HD. Celý seznam tady.

18. 6. 2024 dorazí druhá vlna zlevněných her a 16. 7. 2024 pak dojde na poslední třetí vlnu.

Využijete poslední šance koupit si některé hry pro Xbox 360 a dodatečný obsah?