Pro český a slovenský trh dnes odstartovala sleva na PlayStation 5 s optickou mechanikou. Společnost Sony pro naše trhy zlevnila konzoli nové generace na omezenou dobu. Sleva platí do 7. 8. letošního roku.

Zájemci si mohou PS5 s Blu-ray mechanikou u vybraných prodejců koupit za 10 990 Kč místo 13 390 Kč. Na Slovensku je to 475 eur místo 550 eur.

Za tuto cenu najdete PlayStation 5 u vybraných prodejců pro český a slovenský trh. Pro české hráče jsou to CZC, JRC, Datart, Mironet, Mall, Xzone, TSBohemia, Elvia Pro, Expert, Smarty, Electro World a Sony Center. Pro slovenské hráče potom Nay, Brloh, Play Go Smart, Alza, Xzone a Datart.

„Rok 2023 je pro PS5 zatím fantastický. Hráči si mohou užívat spousty již vydaných her, včetně Hogwarts Legacy a Final Fantasy XVI, a také zážitků ve virtuální realitě spolu s Horizon Call of the Mountain a Resident Evil Village na PlayStation VR2 – nejnovějším PlayStation headsetu pro virtuální realitu,“ uvádí Sony v tiskové zprávě.

„Pokračovali jsme také v poskytování neuvěřitelných herních zážitků naší rostoucí PS5 komunitě, včetně služby PlayStation Plus – herního předplatného, které nabízí výhody v čele s obřím katalogem her se stovkami her na výběr. Letos nás čeká ještě více úžasných nových her, v čele s Marvel's Spider-Man 2, Assassin's Creed Mirage a Alan Wake 2,“ dodává Sony.