Life by You začíná připomínat mé studentské časy, kdy vlak měl téměř každý pátek zpoždění. Studio Paradox Tectonic totiž hlásí další zdržení. Vývojáři potřebují více času na vývoj. Konkurence The Sims měla být v předběžném přístupu spuštěna 4. 6. tohoto roku.

„Po dlouhém zvažování vám s lítostí oznamujeme, že jsme se rozhodli odložit vydání Life by You v předběžném přístupu, které bylo dosud stanoveno na 4. června. Nebylo to snadné rozhodnutí. Zejména proto, že chápeme očekávání a vzrušení mnoha hráčů. Jsme však přesvědčeni, že je zapotřebí další čas na vývoj,“ napsal viceprezident studia Mattias Lilja ve zprávě na fóru Paradoxu.

„I když bychom rádi oznámili nové datum vydání již nyní, domníváme se, že je lepší s takovými prohlášeními počkat, abychom se vyhnuli dalšího data, které bychom nemuseli být schopni dodržet. Další informace poskytneme co nejdříve. Do té doby bychom vám chtěli upřímně poděkovat za vaši trvalou podporu a trpělivost,“ dodal.

V současné době tak nevíme, kdy si hru budeme moci zahrát. Původně měla být dostupná v září 2023, poté na začátku března tohoto roku a naposledy v červnu. Tvůrci odklady vysvětlovali snahou vylepšit hru a lépe ji optimalizovat.