Z pohádkových světů DreamWorks Animation se dočkáme dvou her. Hvězdy animovaných filmů a seriálů od tohoto známého studia usednou do motokár a užijí si arkádové závody ve hře DreamWorks All-Star Kart Racing, která nabídne 20 hratelných postaviček a známé lokace.

Každý hrdina, včetně Shreka, Mimi šéfa, Kocoura v botách a Tygřice, bude mít jedinečnou motokáru, kterou je možné různě přizpůsobit. Závodit se bude mimo jiné v království Za sedmero horami ze Shreka, městečku z Trollové, Říši duchů z Kung Fu Panda, Baby Corpu z Mimi šéfa nebo v newyorské zoo z Madagaskaru.

Soutěžit bude možné v různých režimech. Tisková zpráva zmiňuje volný závod, pohár, výzvy a časovky. Kromě singleplayeru nebudou chybět online a lokální závody pro čtyři hráče na rozdělené obrazovce.

Druhou oznámenou hrou je adventura DreamWorks Trolls Remix Rescue, kde musíte zachránit kouzelný a barevný svět Trollů. Budete moci hrát za známé postavičky, stejně tak si vytvořit svého vlastního trolla. Opět bude možné hrát samostatně, případně společně s přáteli v lokální kooperaci pro čtyři hráče.

Obě hry mají vyjít do konce letošního roku pro PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC (Steam). DreamWorks All-Star Kart Racing chystá studio Bamtang Games a DreamWorks Trolls Remix Rescue zase Petit Fabrik. Každá se bude prodávat za 50 dolarů/eur.