Před několika lety se spekulovalo o hře Suicide Squad, která byla nějaký čas ve vývoji ve studiu WB Games Montreal. Pak ale byla zrušena a tvůrci Batman: Arkham Origins se soustředili na jiný projekt. Nedávné drby tvrdily, že vývoj obnovil tým Rocksteady, který v Sebevražedném oddílu měl najít zalíbení poté, co se rozhodl dát si pauzu od Temného rytíře.

Něco na tom zřejmě bude. Před pár dny totiž došlo k registraci internetových domén suicidesquadgame.com a suicidesquadkillthejusticeleague.com společností MarkMonitor Inc. Vypadá to, že k oznámení a představení hry by mohlo dojít brzy. Nejpozději na DC FanDome. Tato digitální událost proběhne 22. srpna letošního roku a slibuje řadu oznámení pro hry, filmy, seriály a komiksy.

Vraťme se ještě ke spekulacím. Tak nějak víme, že WB Games Montreal chystají dalšího Batmana. Dle všeho má jít o měkký restart série Batman: Arkham. O Suicide Squad se zase tvrdí, že to má být hra s kooperací ve stylu Destiny 2 a Warframe. Nedává smysl vydat vedle sebe dvě podobné hry, proto si jednotlivé zdroje myslí, že Batman bude směřován jako akční adventura pro jednoho hráče, zatímco Suicide Squad má být pro více hráčů.

Po registraci výše zmíněných domén internet pátral a vypátral aktualizaci domény gothamknights.com. Spekuluje se, že by to mohl být název nové hry s Batmanem - Gotham Knights. To je ale vše. Tedy až na to, že se mluvilo o třech velkých hrách, které měl Warner Bros. původně představit na E3. Jednou má být Batman, druhou Harry Potter RPG a třetí je projekt od Rocksteady.