Už víme, kdy si fanoušci SpellForce 3 budou moci zahrát samostatné rozšíření Fallen God. Nový trailer odhalil, že expanze vyjde 3. 11. letošního roku ve verzi pro PC.

SpellForce 3: Fallen God bylo oznámeno v létě a jde o druhé podobné rozšíření. Soul Harvest z jara minulého roku přineslo temný příběh, zatímco Fallen God láká na novou hratelnou rasu a nový kontinent pojmenovaný Urgath, kde hráči musí pomoci trollům bojujícím z mnoha problémy, včetně nemocí a lovců, kteří je pomalu zabíjejí. Naději pro trolly představuje tajemný elfský náčelník Akroga, který jim přináší spásu, ale nejprve musí vzkřísit padlého boha.

Životem trollů si projdete v nové příběhové kampani o délce zhruba 15 hodin. Nový příběh má být temný a okouzlující zároveň. Vývojáři připravili několik různých zakončení příběhu, které ovlivní vaše volby během některých misí.

Přečtěte si také: Autor Bran Skeldalu ukazuje real-time roguelike strategii Tribe Nation

S hratelnými trolly se vážou i nové mechanismy, včetně nových schopností a dovedností pro přizpůsobení hrdinů. Díky těmto novinkám má SpellForce 3: Fallen God přinést odlišný zážitek vyžadující jiný styl hraní. Pochopitelně nechybí dovednostní stromy nebo vyrábění silných až legendárních zbraní a brnění.

Chybět nebude ani multiplayer. V něm na vás čekají hodnocené zápasy jeden proti jednomu a k dispozici bude celkem šest ras, včetně trollů. Využít budete moci nástroje pro modifikace, které vám umožní vytvořit si nové mise či mapy.