Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Určitě to znáte, zakoukáte se do klávesnice, ale potom zjistíte, že nemá český/slovenský layout. To naštěstí není případ Asus ROG FALCHION RX Low s nízkoprofilovými optickými spínači ROG RX, silikonovým tlumením a integrovaným dotykovým panelem. Tuhle klávesnici můžete pořídit s anglickým i českým layoutem.

Vedle množství praktických funkcí nabízí 100% Anti-ghosting a N-key Rollover, které vám umožní vyhnout se chybným přehmatům, které vás zbytečně zpomalují, ať u při hraní nebo psaní. Svými rozměry a profilem pouhých 26,5 mm vám navíc ušetří místo na herním stole, zatímco podsvícení Aura Sync RGB podtrhne samotné zpracování klávesnice a umožňuje nastavení řady dynamických světelných efektů.

RX Low-Profile nabízí rychlou odezvu pro vaši okamžitou reakci. Užijete si minimální latenci v každé akci a budete vždy o krok napřed. Za hladkým a přirozeně tichým pohybem stojí lubrikované spínače, speciální stabilizátory a pružiny. Navíc jde o tichého společníka, kdy dvojitá tlumicí silikonová pěna poskytne jedinečný uživatelský komfort a skvělou akustiku. Užijete si tak gaming i psaní, aniž byste rušili sebe či své okolí.

Multifunkční tlačítko a interaktivní dotykový panel umožní okamžitě přehrát či pozastavit média, upravit hlasitost či osvětlení. Nastavení panelu je dostupné prostřednictvím softwaru Armory Crate. Barevné LED indikátory vás informují o nastavení v reálném čase.

Bezdrátová technologie ROG SpeedNova vám poskytne více než 430 hodin stabilního, nepřerušovaného hraní. Vychutnáte si kontinuální zábavu bez přerušení s téměř nulovou latencí v 2,4 GHz RF režimu. S Bluetooth připojíte až tří zařízení současně. Naproti tomu USB kabel vám umožní nabíjení klávesnice v průběhu samotné hry. S Omni přijímačem ROG se lze bezdrátově připojit k jedné kompatibilní klávesnici a jedné kompatibilní myši současně prostřednictvím jednoho USB přijímače, a to při zachování stávajícího výkonu.

Zaujala vás klávesnice ROG Falchion RX Low? Tak neváhejte.