Repeat je menší tuzemský indie projekt od Ateliéru Duchů. Ten vás zavede do nejhlubších koutů vesmíru, kde narazíte na časoprostorovou trhlinu, která pohlcuje vše, co jí přijde do cesty. Tedy kromě vás. Z pohledu první osoby se tak pustíte do řešení prostorových hádanek, jejichž vyřešení vás snad dovede k zabránění kolapsu celého vesmíru.

Přečtěte si také: Logická plošinovka Trine 4 se dočká příběhového rozšíření

Titul vznikl nejdříve v průběhu soutěže Ludum Dare, což je herní událost, při níž vznikají hry během jednoho víkendu. Repeat se zde ve své surové formě umístil na prvních příčkách. Ateliér Duchů tak napadlo, proč z Repeat neudělat plnou hru s motivem a zasazením.

Hra bude strukturovaná do jednotlivých levelů, jejichž procházení bude především lineární. Jelikož se ovšem nacházíme ve vesmíru, nic není jasně definováno. Lineární základ tak budete moci do jisté míry ovlivnit.

Vydání Repeat je naplánováno na konec letošního roku, kdy hra vyjde na PC přes Steam. Ještě před tím se ale můžete těšit na demo, které dorazí toto léto. Verze pro konzole a VR by měly vyjít rok po vydání titulu na PC.