Pokud při hraní vysokorozpočtových titulů, jako Assassin's Creed Mirage, Forza Motorsport, Spider-Man 2 nebo Alan Wake 2, dostanete chuť na něco méně náročného, u čeho se dá relaxovat a současně se nechcete stát starostou v Cities: Skylines 2, tak příjemnou alternativou může být Station to Station. Minimalistická hra o budování železnice vás zve do krásného voxel artového světa. Tady budete budovat nádraží u měst a všelijakých podniků, abyste podpořili jejich růst a měnili svět v bohaté prostředí plné života a barev.

Každá úroveň vyžaduje, abyste kolejemi propojili roztroušené budovy, které jsou navzájem na sobě závislé. Například farma potřebuje dostat obilí do mlýna. Mouka z mlýna k pekaři a chléb do měst, která potřebují ještě například mléko, ryby atd. Při relaxování vás ve střehu drží nutnost optimalizovat trasy a řešit logické hádanky. Navíc ve všech úrovních jsou volitelné výzvy, bonusy a mechanismy spjaté s každým biomem. „Ať už si chcete odpočinout, nebo hledáte mentální stimulaci, Station to Station má něco pro každého,“ vzkazují tvůrci.

Station to Station má přijatelnou cenu (do 10. 10. 2023 za 16,19€ / cca 420 Kč) a českou lokalizaci ve formě titulků.

Pro hraní je vyžadován 64bitový procesor a operační systém Windows 10. Dále quad-core procesor, 8 GB RAM, grafická karta Nvidia GeForce 770M nebo AMD HD 5970, DirectX 11 a 7 GB volného místa na disku. V doporučených je změna u grafické karty – GeForce RTX 2060 SUPER nebo AMD Radeon RX 5700 XT – a DirectuX 12.