The Elder Scrolls: Arena, Daggerfall, Morrowind, Oblivion, Skyrim. K tomu samozřejmě několik přídavků k danému dílu, ale ty si už vyjmenovávat nebudeme. Fantasy série The Elder Scrolls je tu s námi už od roku 1994, vydalo se celkem pět dílů, včetně datadisků, a pomálu ale jistě se můžeme připravovat na díl šestý. O něm zatím víme to, že se na něm dělá. Bethesda po jeho oznámení na letošní E3 uvedla fakt, že prioritní je momentálně Starfield, zatímco nový The Elder Scrolls se nachází ve stádiu velmi rané produkce. Zřejmě se bude jednat o obdobný stav, jako když CD Projekt mimo Zaklínače 3 oznámil taktéž Cyberpunk 2077. 

Nyní tu ale máme domněnku, jak by se nový díl mohl jmenovat. Bethesda si totiž zaregistrovala pojem Redfall a zařadila jej do kategorie počítačových a konzolových videoher. Podobnou registrací proběhl svého času i Skyrim. 

Fanoušci na tuto informaci okamžitě zareagovali značnou aktivitou na Redditu, kde se již rozjely diskuze o tom, jak by to do série Elder Scrolls mohlo zapadat. Mluví se o tom, že by se mohlo jednat o spojitost s jistou frakcí Redguards, tedy vysoce zkušenými bojovníky z Hammerfellu. V celém Tamrielu navíc existuje místo Redfall. 

Na jakékoliv bližší informace přímo od Bethesdy si ale budeme muset zřejmě ještě dlouhou dobu počkat. Jak sama Bethesda řekla, prioritou je nyní Starfield, a toho samotného se v blízké době rozhodně nedočkáme. Čili mezitím si můžeme zkrátit čekání hraním Skyrimu na rychlovarných konvicích a MP3 přehrávačích.