V návalu obrovského množství her se objevil i jeden zajímavý titul, na kterém velmi snadno necháte několik desítek hodin. Na konzole totiž zamířil Puzzle Quest 3, který je zdarma ke stažení. Vyberte si svého hrdinu a vydejte se na dobrodružství proti různým příšerám. Vše je zabaleno do úchvatné grafiky a propojeno v nevšední RPG cestě plné match-3 zápasů.

Třetí díl Puzzle Questu se odehrává 500 let po událostech prvního dílu. Ponořte se do prozkoumávání Etherie, kde vaším úkolem bude rozřešit záhadu ukrývající se za posledními slovy Rudého draka. Na výběr budete mít ze sedmi různých tříd hrdinů a ku pomoci budete mít pestrý arzenál zbraní. A aby toho nebylo málo, na své cestě za dobrodružstvím budete moci naverbovat různé postavy, aby vám ve vašem úkolu pomohly.

To vše uděláte, abyste si mohli otevřít nové schopnosti, které následně využijete v match-3 kolech. Na rozdíl od minulých dílů váš zápas budou doprovázet vylepšené, hezky vypadající 3D souboje proti různým příšerám. Chybět samozřejmě nemůžou nekonečné zápasy a bitky proti ostatním hráčům. Během objevování příběhu si budete navíc odemykat různé druhy vybavení, která uplatníte v boji s dalšími monstry.

Hru si momentálně můžete zdarma stáhnout na PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Vývojáři navíc lákají na pravidelné aktualizace a sezónní akce, které přinesou další zajímavé odměny.