Článek vznikl v rámci placené spolupráce: PlayStation 5 je konečně skladem u většiny prodejců, a tak si novou generaci konzole od Sony může koupit každý a začít hned pařit vysněné tituly. Nejen noví majitelé PS5, ale také ti starší by měli vědět, že na kupony jsou tady Herní-kupony.cz. V nabídce mají všechna PS Plus členství i kupony na dobití PlayStation peněženky.

Pořídit si můžete rovnou 4 různé PlayStation kupony. Kupon PlayStation peněženka slouží k dobití vaší herní peněženky, pomocí které je možné kupovat hry a herní rozšíření. Dobít si můžete 100 Kč, 200 Kč, 500 Kč, 1000 Kč nebo 2000 Kč, aniž byste potřebovali platební kartu. Kupon koupíte jednoduše přes svého mobilního operátora, běžným převodem i hotovostí na terminálech Sazky.

Všichni hráči, kteří chtějí hrát online, získat každý měsíc několik her zdarma či je zaujaly některé jiné výhody, které přináší PlayStation předplatné, ocení také kupony a členství PlayStation Plus Essential, Extra nebo Premium.

Původní PS Plus bylo před časem přejmenováno na Essential přináší každý měsíc dvě až tři hry, zpřístupňuje multiplayer, odemyká exkluzivní slevy i cloudové úložiště nebo funkci Share Play. Díky variantě Extra objevíte ještě stovky her a varianta Premium do tohoto balíčku přidá katalog klasik a zkušební verze, abyste si mohli vyzkoušet nejnovější pecky bez zbytečných obav.

S Extra se můžeš pustit hned do hraní největších herních trháků jako jsou například tituly Ghost of Tsushima Director's Cut, Marvel's Guardians of the Galaxy, The Elder Scrolls V: Skyrim, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Death Stranding Director's Cut nebo Demon's Souls.

Premium vám odemkne ještě katalog klasik, skvělé hry z minulých generací PlayStationu, které u starších hráčů spustí vlnu nostalgie, zatímco mladší zjistí, jak hry vypadaly kdysi dávno.

Máte vybráno? Tak zamiřte na Herní-kupony.cz a nezapomeňte u nás soutěžit třikrát o naplnění své PlayStation peněženky v hodnotě 500 Kč.