Potenciál kostičkového světa je nekonečný. Licenci skvěle využívá britské studio TT Games pod Warner Bros. Games, které pravidelně vytváří hry; naposledy LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Že to ale jde i jinak a nadále zábavně, tak to dokázalo rozšíření LEGO Speed Champions pro závodní titul Forza Horizon 4. Jak se teď ukazuje, v budoucnu se můžeme těšit na další zážitky.

O spolupráci dánské firmy s 2K se neoficiálně mluvilo už loni. Teď jsou tady první obrázky z arkádových motokárových závodů nazvaných LEGO 2K Drive, které jsou údajně v uzavřené bety a mají vyjít v letošním roce. Závody se mají odehrávat na okruzích a budou se zřejmě podobat Mario Kart a Crash Team Racing.

Na uniklých obrázcích vidíme, že závodit se bude ve všem, co se nějakým způsobem pohybuje. Vývojem mělo být pověřeno studio Visual Concepts (NBA 2K, WWE 2K). Loni se spekulovalo ještě o arkádové fotbalové LEGO hře od Sumo Digital (Sackboy: A Big Adventure, Hood: Outlaws & Legends), jež měla dorazit v rámci Mistrovství světa ve fotbale v Kataru. K tomu ale nedošlo a nikdo teď neví, jak to s hrou je.

Existenci LEGO 2K Drive potvrdilo několik zdrojů serveru Insider-Gaming. Podle tweetu na kanálu LEGA dojde k oznámení už ve čtvrtek 23. 3.