Kooperativní akční RPG vznikající dlouhé roky pod pracovním názvem Project Dagger si nakonec nezahrajeme. Polská společnost People Can Fly se rozhodla hru zrušit. Původně docházelo pouze k přehodnocení rozsahu hry a jejímu komerčnímu potenciálu poté, co od projektu dala ruce pryč Take-Two Interactive.

Vydavatel GTA dle všeho neviděl v titulu takový komerční potenciál a nechtěl riskovat. V People Can Fly přesto chtěli vývoj dokončit na vlastní pěst a souhlasili se zaplacením 20 milionů dolarů Take-Two v případě, že Project Dagger si vydají sami. Dle všeho ani vývojáři neviděli v projektu takový potenciál.

Vývoj projektu Dagger vedlo newyorské studio a pracoval na těm tým čítající přes 50 lidí. Původně bylo vydání naplánováno na 2025/2026 a mělo jít o první díl série. Vývoj byl zastaven 5. dubna/apríla letošního roku.

Je to druhá rána pro tvůrce Gears of War: Judgment, Bulletstorm a Outriders, protože na začátku roku mělo být propuštěno 30 vývojářů pracujících na dosud neoznámené hře, jež vzniká ve spolupráci se Square Enix. Další projekt se chystá pro Microsoft, říká se mu Project Maverick a je založen na nespecifikované značně, kterou vlastní Xbox. Spekuluje se o nových Gears of War, případně o remaku Gears of War: Judgment. People Can Fly totiž pracovali na PC portu prvních Gears of War a ve spolupráci s Epic Games připravili Gears of War: Judgment. Také zaznívají názory o pomoci studiu The Coalition s vývojem nových Gears of War. Každopádně rozpočet tajného projektu má být od 30 do 50 milionů dolarů.