Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Udělejte radost hráči počítačových her i zapřisáhlému konzolistovi. Na Herní-kupony.cz najdete skvělý dárek pro hráče i geeky.

Neznáme žádného počítačového hráče, kterého by nepotěšilo nabití Steam peněženky. Koupit si potom může libovolnou hru nebo dodatečný obsah ke svému oblíbenému titulu. Majiteli konzole PlayStation se naopak bude hodit kupon na dobití účtu na PlayStation Store, případně předplatné PlayStation Plus, které otevírá dveře k mnoha skvělým hrám od Sony i jiných společností.

Předplacená karta Xboxu a předplatné Xbox Game Pass zase udělá ohromnou radost hráči Xboxu a PC. Vždyť služba Game Pass nabízí nepřeberné množství zábavných a leckdy nečekaných titulů, které si bez dalších investic může dotyčný v klidu nainstalovat a pařit, včetně úplných novinek, jako je Diablo IV, Starfield nebo Forza Motorsport. Největší radost v tomhle případě udělá Xbox Game Pass Ultimate obsahující i knihovnu EA Play. Navíc je možné využít předplatné na konzolích Xbox, PC i v rámci cloudu, třeba na chytrém mobilním telefonu.

Točí se vám z výběru hlava? Potom vsaďte na univerzální dárek pro všechny hráče a geeky v podobě dárkového kuponu v libovolné výši – od stovky až po dva tisíce korun. Obdarovaný si potom sám vybere, jaký kupon si koupí.

A když budete chtít zapůsobit ještě více, necháte si vybraný kupon, včetně toho univerzálního, poslal fyzicky v dárkovém balení poštou nebo na vybranou pobočku Zásilkovny.