Pokračování extrémně kladné first-person akce se klube na svět. V Kill it With Fire 2 na hráče čeká zabíjení nových druhů pavouků napříč časoprostorovým kontinuem a v nadpozemských lokacích, jako je Spider City a Haunted Mansion, z nichž každá má vlastní sadu výzev, zbraní a objevů.

„Najděte nové způsoby zabíjení díky novým herním mechanikám, jako je vaření lektvarů v Artoisově panství. Prohledejte každé zákoutí a najděte chybějící ingredience a uvařte speciální lektvary, které umocní vyhlazení pavouků. Plňte úkoly, včetně zabíjení určitých druhů pavouků, abyste si odemkli schopnosti pomocí zcela nové funkce vylepšování zbraní,“ láká tisková zpráva.

Také byla vyslyšela obrovská poptávka hráčů po multiplayeru. Kill it With Fire 2 tak vybízí přátele ke společnému zabíjení ve dvou nových režimech: Spider Hunt (lov pavouků) a kooperativní kampani. Spojit se můžete se třemi přáteli a vypořádat se s výzvami v příběhové kampani, nebo se pustit do bitvy mezi pavouky a exterminátory v PvP módu. Jedna strana musí zlikvidovat pavouky soupeřících hráčů, aniž by zcela zničila mapu, zatímco hráči ovládající pavouky se snaží přežít, dokud nevyprší čas.

„Používejte pavučiny, abyste zpomalili deratizátory, předvádějte odvážné parkourové kousky, abyste unikli spravedlnosti, nebo se jednoduše schovejte do vázy a sledujte chaos, přičemž se budete maniakálně smát,“ přibližují možnosti vývojáři.

Ve hře prozkoumáte hlubiny multiverza od Divokého západu až po samotný původ pavoučího rodu. Navštívíte podivné světy, objevíte nový život a nové civilizace.

Střílečka Kill it With Fire 2 bude dostupná v předběžném přístupu na Steamu od úterý 16. dubna/apríla letošního roku. Připraveny budou čtyři úrovně se třemi levely režimu Spider Hunt. Zatím si můžete stáhnout demo. Plná verze by měla dorazit do konce letošního roku.