Letos bychom se Assassin's Creed hry neměli dočkat. Potvrzují to i dřívější slova Ubisoftu, které se nesly v duchu, že "každoroční příděl asasínů" by neměl přetrvávat. Důkazem posléze bylo Assassin's Creed: Origins, které vyšlo až dva roky po Syndicate z roku 2015. Rok 2018 tak - podle všeho - zopakuje rok 2016 a dalšího asasína bychom se měli dočkat příští rok. Minimálně to momentálně koluje internetem.

Assassin's Creed pro rok 2019 by nás mělo zavést do antického Řecka, avšak těžko říci, do kterého období. S informacemi přišel Liam Robertson s odkazem na několik zdrojů přímo z Ubisoftu. Robertson se v minulosti "proslavil" předčasným vyzrazením detailů ohledně Assassin's Creed: Origins, jenž se následně ukázaly jako pravdivé. V tomto případě bychom mu tedy mohli věřit znovu, aspoň co se týče data vydání. Práce na novém asasínovi měly začít minulý rok.

A nakonec si dovolím trochu zanadávat. Kdy se konečně dočkáme toho feudálního Japonska? Nemluvilo se o něm jednou, podle reakcí fanoušků by se návštěva ostrovního Japonska líbila... Tak kde je!?