Je to tady, zakládáme nový kanál! Není to přitom poprvé, co jsme se pro něco takového rozhodli. Spuštění dalšího kanálu není pro MediaRealms žádnou novinkou a po NerdFixu soustředěném na popkulturu a TechFeedem na technologie, nám začalo dávat smysl posunout se zase jiným směrem.

Orientovat se ve spolehlivých restauracích, aktualizovat jejich seznam a zbytečně se nespálit… to často vyžaduje dost času a energie a co si budeme, za současné ekonomické situace to není ani nemalá investice.

Na YouTube sice existuje spousta kanálů, které se zaměřují na hodnocení, testy různých jídel a následná doporučení, žádný z nich to ale nedělá tak jak bychom chtěli. Proč tak nevzít dlouholeté zkušenosti z recenzování a nezaložit si vlastní kanál?

Namísto klasického hodnocení čísly sáhneme po už ověřeném řešení. Takže žádná čísla? Žádná čísla! My totiž máme graf, radarový graf! Ten nám v rámci hodnocení pomůže určit silné, ale i slabé stránky daného pokrmu. Hodnotit budeme chuť, vůni, vzhled, kvalitu, poměr ceny a zasycení, ale také rychlost doručení. A protože se nebudeme soustředit jen na samotná jídla, ale chceme zahrnout i restaurace, přístup personálu, testy produktů, kroužkování v letácích a na to máme připravené i odznáčky.

Ať už se nám tedy zalíbí obsluha restaurace, její prostředí anebo následně strávíme druhý den na toaletě, máme pro každou situaci připravené ať už pozitivní, nebo negativní ocenění. 

Rozhodně ale nechceme být jen jídelní kritici a hrát si na rádoby Pohlreicha. I když, vařit budeme taky. Připravenou totiž máme i obdobu našeho oblíbený formátu 90VTEŘIN, říkáme mu JÍDLO ZA PÁR VTEŘIN!

Nemělo by smysl vám ale jen přednášet recepty, když nemůžete mít jistotu, jestli se to dá vlastně vůbec žrát. A právě proto jsme vytvořili kodex hodnocení formou sebereflexe

Namísto neobjektivního hodnocení, ve kterém by si redaktor hodnotil vlastní výtvory sám, sáhneme po jediném člověku, který by klidně zkritizoval i kliku u dvěří. 

Zdá se vám to málo? Ale ono to stále není všechno! V rámci webu budete mít k dispozici jak zmíněný online obchod s potravinami, obměny našich pořadů jako jsou různé žebříčky, FoodTime, rozhovory, tak i online výživového poradce a to vše na dosah ruky v mobilní aplikaci. Nicméně, i když našemu novému projektu věříme, žádný začátek není lehký. Řekněte o našem novém projektu vaším známým tím, že budete sdílet toto video a začněte nás odebírat. Věřte, že bez nás se už nenajíte.