Pokud hledáte něco neotřelého a máte rádi městské akce, tak na Summer Game Festu se ukázala komická akce Killer Bean, ve které se Pou setkává s Grand Theft Auto od Rockstar Games.

Killer Bean je roguelike střílečka z pohledu první a třetí osoby. Hrát budete za zlotřilého zabijáka, jenž likviduje šmejdy. Příběh se mění pokaždé, když začínáte novou singleplayerovou kampaň. Mění se lokace, mise, postavy i bossové.

Pohánět vás bude touha zničit Shadow Agency poté, co vás zradila. Čelit budete armádě nepřátel a tajemným Shadow Beanům, kteří jsou lépe vycvičení a mocnější než vy. Po světě bude možné jezdit autem a dalšími vozidly. Když z nich vyskočíte, čas se zpomalí. Také můžete proskakovat oknem.

Chybět nebudou stromy dovedností pro váš styl (stealth, boj zblízka, parkour, střelné zbraně), různé frakce nepřátel i spousta vozidel a zbraní. Hru připravuje jeden člověk, v předběžném přístupu na Steamu by měla být letos v létě, kde zůstane rok až dva. Velké aktualizace mají vycházet každé dva měsíce.

Přečtěte si naše další aktuální novinky ze Summer Game Festu.