Men of War 2 sice bylo před dvěma měsíci odloženo na rok 2024, ale vývojáři přesto zvou hráče do další veřejné bety. Zájemci si v nadcházejících dnech budou moci vyzkoušet válečnou real-time strategii zasazenou do období druhé světové války.

Veřejný beta víkend začne 16. 11. a potrvá do 21. 11. na Steamu. Pokud jste se zúčastnili předchozích testů, tak byste měli vidět pokrok a užít si vylepšený zážitek. Autoři mimo jiné zkrátili dobu načítání a vylepšili grafiku.

Hlavním lákadlem je režim Office. Jde o náročný PvE scénář, který od hráčů vyžaduje strategickou zdatnost pro umělé inteligenci. Budete muset obratně koordinovat své útočné a obranné síly a rozhodovat se ve zlomku sekundy. Jinak se vám nepodaří ochránit NPC důstojníka po stanovenou dobu. Pokud se ho nepříteli podaří zlikvidovat, hra končí.

Vedle Office se vrátí všechny PvE a PvP módy z předchozích otevřených testů. Doplní je dvě mise pro jednoho hráče odehrávající se v klíčových okamžicích historie druhé světové války pro americké a německé jednotky. V těchto misích máte zažít intenzivní a spletité válečné rozhodování. A k tomu všemu se vrací i sovětská kampaň.

„Tato otevřená beta verze byla vytvořena na základě zpětné vazby od tisíců hráčů, kteří již hráli, testovali a poskytli své názory na předchozí tři veřejné testy. Vývojáři budou i nadále pracovat na vylepšování a vyvažování na základě čerstvé zpětné vazby od hráčů z této bety,“ uvádí vydavatelská společnost Fulqrum Publishing, která Men of War 2 od ukrajinského studia Best Way vydá někdy v příštím roce na PC.

Trailer láká na veřejnou betu Men of War 2