Polské studio Golden Hind Games pod záštitou německo-rakouské vydavatelské společností Toplitz Productions chce vzít vítr z plachet Ubisoftu a chystá konkurenci pro Skull and Bones. A vůbec bych se nedivil, kdyby vás Pirate’s Dynasty zaujala více.

Pirate’s Dynasty se po vzoru předchozích her, jako Medieval Dynasty, Wild West Dynasty nebo Sengoku Dynasty, bude vyznačovat směsicí různých žánrů a přinese hráčům dobrodružství ve světě pirátů. Ujmete se obyčejného námořníka a vydáte se na cestu, abyste se stali nejslavnějším pirátským kapitánem Karibiku. Přitom budete sledovat stopy proslulých pirátů, jako byli Černovous, Francis Drake nebo Henry Morgan.

„Ponecháni napospas smrti přistáváte se zbytkem své posádky na zdánlivě opuštěném ostrově v tropickém moři. Podaří se vám najít další přeživší a vybudovat si pirátskou základnu, abyste společně s přáteli ve vzrušující kooperativní akci opět ovládli širé moře? Nebo se vydáte vstříc nebezpečí sami – je to jen na vás! Přežijte nebezpečí, která číhají ve vodě i na souši, budujte a rozvíjejte své pirátské hnízdo, podnikejte nájezdy a rozšiřujte sféru svého vlivu. Buďte však na pozoru: nebezpečí číhá všude – na vás i vaše spoluhráče,“ uvádí tisková zpráva.

Vše se odehraje v procedurálně generovaném světě, a to někdy během třetího kvartálu roku 2023. Zatím je oznámena pouze verze pro PC.