Za dva dny se na remástr Poldy 2 vybralo požadovaných 600 tisíc korun. Za další dva dny se částka zvýšila na 750 tisíc korun a dnes překonala 850 tisíc, což znamená i splnění dvou dodatečných cílů.

První milník za 750 000 Kč zajistí krátké intermezzo o tom, jak se Pankrác stal soukromým detektivem. Půjde v podstatě o krátkou adventurku o velikosti zhruba 5 až 7 pozadí.

„Události tohoto intermezza budou přímo navazovat tam, kde původní Polda 2 skončil, tedy v balónu, který odlétá z Barbielandu, a končit bude přesně tam, kde začíná Polda 3, tedy v kanceláři soukromého detektiva Pankráce. Tento hratelný epilog se spustí po dohrání Poldy 2, avšak půjde z menu pustit i samostatně,“ popisují svou představu autoři ze studia Zima software.

850 000 Kč odemyká možnost zmodernizovat veškerou hudbu do moderního kabátku. „Když se tenkrát Polda 2 dělal, možnosti elektronické hudby nebyly zdaleka tak velké jako dnes. Nástroje nezněly extra věrohodně. A to bychom právě chtěli změnit. Předělat hudbu, ovšem tak, že základní melodie samozřejmě zůstanou, změní se mírně aranže a vše bude znít mnohem přirozeněji,“ uvádějí tvůrci.

„Jste dokonalá fanouškovská základna. Děkujeme,“ dodávají vývojáři. Mezitím se čeká na další milníky. Kampaň na Hithitu najdete zde.

Polda 2 remástr má být dokončen v listopadu příštího roku pro PC a Mac. Verze pro Android a iOS vyjde zhruba s ročním zpožděním. Na konzole hra prozatím nevyjde, pokud ano, tak kandidátem je Nintendo Switch.