Společnost Wired Productions oznámila Nintendo Switch verzi Deliver Us the Moon. Hra na novou platformu vyjde během letošního roku. Přesné datum stanoveno nebylo.

Vesmírný sci-fi thriller pozve hráče do apokalyptické blízko budoucnosti, kde jsou přírodní zdroje Země vyčerpány. Ve snaze vyřešit energetickou krizi vytvořily globální mocnosti Světovou vesmírnou agenturu a zajistily slibný nový zdroj energie na Měsíci. Jak to ale bývá, něco se pokazí a vy se stanete posledním astronautem, který musí prozkoumat, co se stalo, a zachránit lidstvo.

Čelit budete nebezpečnému prostředí, ubývající hladině kyslíku a logickým překážkám, které stojí mezi vámi a zachováním veškerého lidského života.

Sci-fi příběhové dobrodružství vyšlo na PC v roce 2019, v roce 2020 následovaly verze pro PlayStation 4 a Xbox One a v roce 2022 i aktualizace pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Na Steamu má hra velmi kladné uživatelské recenze. Není divu, že v loňském roce došlo na pokračování v podobě Deliver Us Mars. Jak název napovídá, odehrává se na Marsu.