Drazí hráči, diváci, čtenáři, a všichni, co ještě nevědí, že nás mají rádi. Představte si následující situaci: probudíte se do krásného nového dne a říkáte si, že je svět v naprosté rovnáze a vše je v pořádku. Nicméně - přesto něco chybí.. něco velmi důležitého a očividného... A my víme, co to je! Třeba třetí Křišťálová Lupa ve vitríně INDIANA!

Nyní zcela vážně. Dovolte mi prosím za celou redakci poděkovat, předně za nominaci projektu INDIAN na prestižní ocenění Křišťálová Lupa 2024 v kategorii Zájmový web. A to už popáté za sebou. Tato nominace je pro nás nejen poctou, ale také potvrzením, že naše práce má smysl a že jsme relevantním médiem pro českou a slovenskou herní komunitu.

Nezáleží přitom, jaké hry hrajete nebo váš konkrétní věk. INDIAN úspěšně oslovuje jak mladé, tak dospělé. Jako profesionální herní médium přináší zpravodajství a analýzu videoher zábavnou formou a nehodláme v našem formátu polevovat.

Od našich skromných začátků v roce 2008 jsme se společně s vámi, našimi čtenáři a diváky, vyvinuli v nejdéle fungující herní pořad v České republice. Obsah tvoříme denně, bez jakýchkoli skrytých poplatků nebo obsahu za paywallem. Ke každému čtenáři i diváku přistupujeme s obrovským respektem a fakt, že můžeme dělat tuhle práci, nikdo nebere jako samozřejmost. A víme, že to cítíte stejně.

Díky vám jsme v letech 2020 a 2021 už dvě Křišťálové Lupy získali, a i když se nám prvenství v roce 2022 a 2023 nepodařilo obhájit, stále nás držíte v popředí a navrcholu – nejen svou podporou, ale i zpětnou vazbou a zapojením do našeho obsahu.

Hlasujte pro nás v ročníku 2024 zde.

PROČ VŮBEC HLASOVAT?

Křišťálová Lupa není ledajaké ocenění. Je to ukazatel, jakou hodnotu pro vás má obsah, který tvoříme. Je to důkaz, že jsme stále jedním z nejsilnějších a nejdůležitějších herních projektů v Česku a na Slovensku. A obhájit prvenství v kategorii Zájmový web nedejbože potřetí... to by pro nás znamenalo splnění velkého milníku. Ale druhým dechem dodáváme, že už samotná nominace nám dělá mimořádnou radost. Předně, protože jsme opět nikde k registraci projektu do hlasování nežádali... komunita to rozhodla sama!

Tvoříme komunitu kolem her. Tvoříme pro hráče a s hráči. Ať už jste tu s námi od začátku, nebo jste na nás přišli teprve nedávno, věříme, že INDIAN si vaši podporu zaslouží.

Každý hlas se počítá, protože se v této kategorii utkáme s dalšími silnými projekty, které mají také oddané fanoušky.

JAK HLASOVAT?

Hlasování je jednoduché a trvá jen pár minut. Stačí kliknout na tento odkaz, a v kategorii Zájmový web vybrat INDIAN. Hlasování končí 1. listopadu 2024, takže prosíme, neváhejte ani sekundu a podpořte nás ještě dnes!

Ať dopadne letošní ročník jakkoliv, velmi si nominace vážíme.

Děkujeme! Jste nejlepší!