Máme za sebou třetí den Summer of Gaming eventu od IGN. Tentokrát nebyl tak zajímavý, přesto se najde pár kousků, které stojí za pozornost.

SIMULÁTOR RANČERA SE KLUBE NA SVĚT

Na svět se klube další simulátor. Tentokrát nebudeme mechanikem, pilotem, závodníkem, kozou... ale stavitelem, zemědělcem, lovcem a obchodníkem. Tahle hra totiž spojuje všechny tyto čtyři profese do jedné v rámci zážitku rančera. Stanete se majitelem rodinné usedlosti a vašim cílem je udělat z ní nejúspěšnější ranč v údolí.

Ranch Simulator nabídne otevřený svět pro jednoho i více hráčů. Ranč byl dříve hrdostí a pýchou vašeho dědečka, ale v posledních letech zažil těžké časy a na vás je navrátit mu slávu.

Ranch Simulator očekávejte začátkem příštího roku v předběžném přístupu na Steamu.

BRZY DEMO CASTLESTORM 2. PLNÁ VERZE ZA MĚSÍC

CastleStorm 2 vyjde 31. července letošního roku pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Pokud se hry nemůžete dočkat a vlastníte počítač, tak si od 30. června budete moci z Epic Games Store stáhnout demoverzi a vyzkoušet si pokračování kombinace tower defence, ničení hradu a hack 'n' slash prvků. Vývojáři navíc přidali nové strategické prvky v reálném čase a prvky z tahových strategií.

CastleStorm 2 se pochlubí procedurálně generovanými mapami. Ty budou sestavovány kousek po kousku. Dále dvěma příběhovými kampaněmi.

EVERSPACE 2 UKAZUJE PLANETÁRNÍ BOJ

Příznivci vesmírného simulátoru Everspace 2 se mohou těšit na planetární boj, který je nám dnes prezentován v novém gameplay traileru. Uvidíte nejrůznější lodě, stíhačky, drony, těžké bojové lodě a mnoho dalšího.

WARHAMMER 40,000: MECHANICUS DORAZÍ NA KONZOLE S NOVÝM OBSAHEM

17. července letošního roku na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch vyjde strategická hra Warhammer 40,000: Mechanicus, která je od podzimu roku 2018 dostupná na počítačích. Na konzolích se titul pochlubí novými misemi, bossy a postavy. Součástí je také Heretek DLC.

V současné době chybí informace o tom, zda vývojáři přidají tento nový obsah také do PC verze. Dá se předpokládat, že ano.

GAMEPLAY ZÁBĚRY Z AKČNÍ PLOŠINOVKY UNTO THE END

Unto The End je akční 2D plošinovka o otci, který bojuje o návrat ke své rodině. Hru připravují vývojáři ze studia 2 Ton Studios a v rámci Summer of Gaming ukázali rovnou osm minut.

Unto The End má dorazit na PC, PS4, Xbox One i Switch.

13 SENTINELS: AEGIS RIM V ZÁŘÍ

Na Západ míří 13 Sentinels: Aegis Rim. Fanoušci japonských her, epického dobrodružství a real-time strategie se dočkají 8. září na PlayStationu 4. V Japonsku titul vyšel v listopadu minulého roku a stal se velmi úspěšný.

Lucifer Within Us

Máme tu oznámení hry Lucifer Within Us, ve které máme odhalit lži a očistit démony při odhalování zločinů v roli digitálního exorcisty. Titul připravuje studio Kitfox Games pro PC. Příběh má být nelineární a záhadný.

AKTUALIZACE PRO PHANTASY STAR ONLINE 2

GUILTY GEAR STRIVE: RAMLETHAL

GAMEPLAY ZÁBĚRY Z TOTAL WAR: TROY

Hardspace Shipbreaker ukazuje novou část hry