Ubisoft se znovu snaží nalákat hráče do svého předplatného Ubisoft Plus. Služba obsahuje přes 100 her pro PC, prémiových edic, expanzí a dalšího obsahu. Běžně stojí 15 eur, do 19. 1. 2023 můžete mít měsíc za 1 euro (cca 24 Kč).

Slevová akce přichází v době, kdy se diskutuje o záměru Ubisoftu změnit svou službu. Nedávný průzkum GOG odhalil, že francouzská společnost může své předplatné rozdělit do několika úrovní s odlišným obsahem a cenou po vzoru PlayStation Plus od Sony.

Dle průzkumu se můžeme v budoucnu dočkat Ubisoft Plus Gold, Ubisoft Plus Ultimate a Ubisoft Plus Deluxe. První jmenovaná úroveň by mohla zahrnout katalog starších titulů. Ubisoft Plus Ultimate by k němu přidal ještě nové tituly v den jejich vydání, zatímco Ubisoft Plus Deluxe by nabídku vylepšil o exkluzivní obsah a slevy v Ubisoft Store.

Je to pouze předpoklad, jak by služba mohla na počítačích fungovat. Podobně to má EA, která rozdělila své předplatné na PC na Origin Access a Origin Access Premier. Dražší varianta obsahuje plné verze her v den vydání, zatímco levnější plné verze starších her a časově omezené novinky.

Na konzolích francouzská vydavatelská společnost žádnou službu nemá. Nicméně, její tituly jsou často součástí Xbox Game Pass a PlayStation Plus. Možná s trojicí tarifů bude expandovat i na konzole.