Společnost Sony představila soutěž PlayStation Player Celebration, kterou chce oslavit svou komunitu a vybízí hráče k tomu, aby se spojili a společně splnili stanovené cíle. Mimo jiné můžete vyhrát skutečnou platinovou trofej, na které bude vyryto vaše PSN ID, a další bonusy.

„V průběhu posledních šesti let se sešlo více než 100 milionů hráčů, kteří společně prožili neuvěřitelné příběhy a dobrodružství v generaci nezapomenutelných her pro systém PS4. Abychom oslavili úspěchy hráčů, vybízíme komunitu PlayStation, aby se spojila, snažila se o splnění stanovených společných cílů a získala tak šanci na výhru exkluzivních cen,“ píše Sony.

Pravidla jsou jednoduchá: Nejprve je nutné se zaregistrovat pomocí vašeho ID a poté hrát libovolné hry na PS4 a sbírat trofeje, kterými přispějete k cílům komunity. Jakmile komunita dosáhne stanoveného cíle, každý, kdo se zaregistroval před začátkem cíle, vyhrává!

Hraj hry: Každá jednotlivá hra, kterou hraješ alespoň jednu hodinu (v libovolně dlouhých sezeních), se započítává do cíle.

Získávej trofeje: Počítají se všechny trofeje, které získáš v jakékoli hře. Trofeje z multiplayerových her se počítají jako dvojnásobek (limit je šest trofejí za den)!

První kolo začíná 24. 2. v devět ráno středoevropského času. Sony pro první kolo chce, aby komunita hrála 125 tisíc her a posbírala 500 tisíc trofejí. Mezi cenami jsou exkluzivní statická témata pro PS4, exkluzivní avatar, pět exkluzivních obrázků avatarů, exkluzivní dynamické téma PS4, skutečná platinová trofej a kupony do obchodu PS Store v hodnotě 2 200 Kč.

Abyste exkluzivní sadu PlayStationu mohli vyhrát, je nutné 17. 3. ve 12:00 odpovědět na dovedností otázku. Více už na stránkách soutěže.