Sony testuje rozšíření uživatelských hodnocení her na PlayStation Store. K pětihvězdičkovému systému přidává uživatelské recenze. Informují o tom někteří hráči, kteří jsou e-mailem vyzváni, aby se podělili o svůj názor.

Sony takový e-mail odeslala hráčům, kteří hráli digitální verze her jako Helldivers 2, Fortnite, Resident Evil 4 Remake a Final Fantasy 7 Rebirth. Zdá se, že uživatelské recenze jsou v současné době omezené pouze na několik titulů a fungují pouze přes webovou verzi PlayStation.com. To nemusí být nutně špatně, vzhledem k tomu, že sepsat recenzi na ovladači je pracné.

Samotné uživatelské recenze se ale na kartě jednotlivých her ještě nezobrazují. Vypadá to na další z řady testů Sony. Hráči mezitím na Redditu debatují nad tím, zda textové hodnocení má smysl, když by se u něj nezobrazoval odehraný čas. Navíc testy přicházejí v době, kdy Valve na Steamu testuje nový systém filtrů, aby se hráčům zobrazovaly užitečné recenze. Filtry by tedy odstranil nežádoucí recenze a pravděpodobně dokázal zmírnit dopady review bombingu.