Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Po extrémně dlouhé době, kdy nebylo možné sehnat libovolnou verzi konzole PlayStation 5 bez dlouhého čekacího listu, konečně nastává chvíle, kdy si konečně můžete dnes objednat a zítra už hrát. V CZC.cz právě teď mají skladem hned dvě varianty - obě s mechanikou a k oběma dostanete ještě extra hru navíc zdarma.

Tou první je bundle PlayStation 5 se hrou FIFA 23, kterou si právě teď můžete koupit za 17 490 Kč. A hned jak vyklepnete všechny své kamarády ve virtuálním fotbálku, tak přesednete za volant závodního simulátoru Gran Turismo 7, kterou ke konzoli dostanete zcela zdarma.

Druhou variantou je bundle konzole PlayStation 5 s aktuálním hitem God of War Ragnarök, také za 17 490 Kč. Nestačí vám to? A co kdybychom vám řekli, že k tomuto bundlu dostanete ještě druhé epické dobrodružství v podobě hry Horizon Forbidden West úplně zdarma?

A pokud se pro jednu z nich rozhodnete, určitě nesmíte minout velký vánoční herní výprodej, který na CZC.cz právě teď probíhá. Je libo nejnovějšího Spider-Mana? Ratcheta a Clanka? Nebo třeba atmosférickou The Last of Us: Part II? Tady si prostě vyberete!