Pokud jste si v dohledné době chtěli koupit PlayStation 5, tak byste neměli dále čekat. Pouze do 30. 11. letošního roku (nebo do vyprodání zásob) je možné konzoli od Sony v rámci akce PlayStation Black Friday koupit za nejnižší cenu v dosavadní historii – 10 490 Kč.

Jedná se o doporučenou maloobchodní cenu, kterou najdete u vybraných prodejců. Ušetříte 2901 Kč z běžné ceny. Nebo si můžete vybrat PS5 v balíčku s Marvel's Spider-Man 2 za 11 790 Kč. Koupit můžete třeba na CZC.cz.

Za ušetřené peníze si můžete koupit třeba druhý ovladač DualSense za 1199 Kč nebo nějakou hru. Ve slevě je kupříkladu Death Stranding v Directors Cut za 499 Kč, Marvel's Spider-Man: Miles Morales - Ultimate Edition obsahující Spider-Man: Remastered, rozšíření The City That Never Sleeps a Spider-Man: Miles Morales za 999 Kč nebo Returnal za 799 Kč.

PlayStation 5 disponuje rychlým SSD umožňující bleskurychlé načítání her a 3D zvukem, zatímco ovladač DualSense má adaptivní spouště a hmatovou odezvu pro ještě lepší herní zážitek.