Společnost Epic Games se do svého obchodu snaží hráče nalákat nejen exkluzivitami, ale i zajímavými hrami zdarma, které jim po přidání do knihovny zůstanou už napořád. Po Layers of Fear, Q.U.B.E. 2, Alan Wake's American Nightmare, Surviving Mars, Metro 2033 Redux, Batman: Arkham Collection & Lego Batman Trilogy nebo Mutant Year Zero: Road to Eden přichází na řadu horor Soma a dobrodružný Costume Quest.

Obě hry si můžete do knihovny Epic Games Store přidat do 7. listopadu/novembra letošního roku, čas máte přesně do 16:00. Poté se dostane na řadu akční Ruiner a top-down střílečka Nuclear Throne s roguelike prvky.

Soma je survival sci-fi horor z roku 2015 od tvůrců Amnesia: The Dark Descent. Studio Frictional Games připravilo znepokojující příběh o identitě, vědomí a toho, co znamená být člověkem. Ve hře čelíte hrůzám pohřebným hluboko pod mořskou hladinou a při tom projdete podmořským komplexem, naleznete tajné dokumenty a odhalíte pravdu o chaosu.

V halloweenském dobrodružství Costume Quest od Tima Schafera si vyberete hrdinu a vydáte se s ním na okouzlující dobrodružství plného dvojsmyslných vtipů. Budete splnit úkoly, koledovat, sbírat všelijaké tematické kostýmy a transformovat se do mocného šampiona, abyste vzdorovali protivníkům.

Pokud si nechcete instalovat Epic Games Store, tak na Steamu se obě hry prodávají za pár euro, Soma je do dnešního večera ve slevě za 4,19 euro a Costume Quest koupíte za 2,49 euro. Poté ceny vzrostou na 27,99 euro a 9,99 euro.